Chaplon tea har eksisteret i mange år, med formålet om at bringe lækker te til alles stuer. Chaplon har en stor passion for te, som er tydelig at se og smage i deres lækre og kreative teblandinger. 

Der findes mange forskellige teer fra mærket, og en te til enhver lejlighed. Den gode smag, høje kvalitet og spændende blandinger har hurtigt gjort Chaplon te populært verden over.

Chaplon te er især blevet kendt for deres flotte og elegante tedåser. Det er muligt at købe Chaplon tea i tebreve. Men den mest populære form er løse teblade. På den måde kan dåserne genfyldes og bruges igen og igen. Det er en måde at skære ned på forbrug af plastik og papir, når du drikker te.

Etisk og bæredygtig produktion

Økologi og etisk arbejdsmiljø: Chaplon har økologiske plantager på Sri Lanka, som de både driver og ejer. Her er der en stor værdi i at holde produktionen økologisk, bæredygtig og etisk. Der er nemlig høje krav til både miljø, etik og arbejdsforhold som plantagerne og dem, som arbejder der. Det sikrer god smag i teen og god smag i munden, når du køber Chaplon tea.

Stiftelsen af Chaplon: Firmaet blev først grundlagt af Jas Lauritzen. Han rejste rundt i mange år i Asien, hvor te først opstod. Her har han fundet de bedste typer teer og smagskombinationer, som er blevet til Chaplon tea. 

Kvalitet over kvantitet: Fokusset for Chaplon te og Jas Lauritzen er kvalitet over kvantitet. Derfor kan nogle teer kun fås på specifikke tidspunkter på året eller i begrænsede mængder. Det er nemlig kun de allerfineste teblade der bliver høstet. Bær, frugt og nødder bliver brugt, når de er i højsæson. Sådan kan du være sikker på, altid at få den bedste kop Chaplon tea.

En Chaplon tea til enhver smag

Om du er til klassisk sort Earl Grey eller spændende krydret grøn te, har Chaplon tea noget for din smag. Chaplon te tror på, at alle vil kunne finde en te, de kan lide. Derfor sikrer de en kæmpe udvalg af lækre teblandinger i mange forskellige smagsnuancer.

Er du mest til gamle klassikere, er det muligt at nyde alle de typer te, du allerede kender. Sort, grøn og hvid te af forskellige arter, vil du kunne finde mange teer med. Vil du hellere eksperimentere og prøve noget nyt hver uge? Så kan du få lang tid til at gå med at prøve de mange forskellige typer Chaplon te.

En god måde at komme i gang med Chaplon og prøve mange forskellige varianter, er med en Chaplon te julekalender. Her får du få tebreve af mange forskellige teer til Chaplon te tilbud. Det er nemlig meget billigere med en Chaplon te julekalender, end at skulle købe teerne hver for sig.

Chaplon fuldmåne te

En af de mest populære teer fra mærket, er Chaplon fuldmåne te. Den er baseret på grøn te, som er fyldt med antioxidanter og vitaminer. I den grønne te er der smag af citrongræs og mild lakrids. Syrligheden af citrongræs og sødmen fra lakrids, giver teen en smuk balance.

  • Chaplon fuldmåne te har en gylden og let farve, som har været med til at give teen sit navn. Den grønne te er dyrket efter japansk tradition. Her bliver bladene skygget fra solen, så de udvikler smag og modnes langsomt. Det giver en lækker fylde og mere smag i bladene. 
  • Denne te er en god måde at begynde at prøve nye slags teer. Den har en tilpas balance af velkendt grøn te og frisk smag af citrongræs, morgenfryd og lakrids. 

Chaplon mynte te

I en elegant blanding af sort og grøn te, er Chaplon mynte te en stabil del af manges tesamling. Frisk mynte samt søde og fyldige urter, giver teen en delikat og lækker smag. Myntete bliver drukket i mange kulturer, og siges at have mange sundhedsfordele. 

  • Især i arabiske lande, bliver myntete ofte drukket. Chaplon mynte te kan både nydes varm, som lindring på ondt i halsen, eller kold som afkøling på en varm dag. Denne te bliver ikke bitter af at drikkes kold, og er meget alsidig. 
  • Chaplon mynte te indeholder både pebermynte, morgenfrue og kornblomst for at lave en mild og elegant teblanding. Nyd den med tilsat sukker, for en sød mint smag, der passer perfekt til eftermiddagskage eller afslapning med en god bog.

Chaplon perle te

Chaplon perle te blev skabt, for at holde på teens aroma og gode smag. Det er en ny måde at nyde sin te på. Det er et alternativ til at bruge teposer eller tebreve. Chaplon perle te en unik måde at få det bedste frem i teen.

  1. De allerfineste teblade bliver høstet fra forårets topskud. Det er kun de første skud, som bliver brugt. Det fine topskud samt de to blade under skuddet, bliver høstet til brug i teen. Bladene bliver meget forsigtigt plukket, da de er utroligt skrøbelige.
  2. Tebladene bliver forsigtigt dampet og håndrullet. Bladene til Chaplon perle te bliver dampet og rullet af flere omgange. Det sker indtil de bliver til helt faste perler.
  3. Når perlerne er blevet rullet faste, holde de bedre på aroma og smag. Det er fordi overfladen er mindre, og alt smagen bliver lukket inde i perlerne. 
  4. Når du bruger økologisk Chaplon perle te, vil perlerne udfolde sig, når teen trækker. På Den måde får du det meste ud af både duft og smag fra teen.

Hvor kan man købe Chaplon te?

I løbet af de seneste år er Chaplon tea blevet mere populært. Der er derfor flere muligheder for at købe de mange forskellige typer te. 

Fysiske tebutikker sælger ofte Chaplon te af forskellige slags. Her kan du få lov til at dufte til teerne, før du vælger din favorit. Det er også nemmere at sammenligne de forskellige teer.

Hos online forhandlere, finder du ofte et større udbud. Online er der også ofte Chaplon te tilbud, så du kan få dine yndlingsteer til en billig pris. Sammenlign de forskellige butikker, for at finde den bedste pris. Så kan du nyde økologisk Chaplon te af høj kvalitet!

Indholdsfortegnelse