Sweet lemon te er den perfekte te til dem med en sød tand. Det er en te som kombinerer det syrlige med det søde. Den efterlader en dejlig frisk smag i munden. Kombinationen af citrongræs, ananas, æble, jordbær og lakridsrod laver en perfekt blanding. Det giver fylde, syre og sødme. Alle ingredienser til sweet lemon te er af den højeste kvalitet.

Te med sweet lemon er en ren urtete. Det vil sige at der ikke er nogle teblade i overhovedet. I stedet består teen 100% af forskellige former for urter, frugter og bær. Det betyder også, at der ikke er koffein i sweet lemon te. Den er derfor oplagt at drikke på alle tidspunkter af dagen. 

Sweet lemon te kan med fordel laves til iste på en varm sommerdag. Fordi der ikke er teblade i teen, bliver den ikke bitter. Derfor er det nemt at nedkøle te med sweet lemon og tilføje isterninger og sukker. Det er dejligt læskende og forfriskende, når man trænger til at køle lidt ned.

Økologisk sweet lemon te

Der er mange grunde til, at sweet lemon te kan være den perfekte te for dig. Ønsker du at prøve den lækre smag af sweet lemon og samtidigt gøre jorden lidt grønnere? Så er økologisk sweet lemon te lige noget for dig. 

Når du køber økologisk sweet lemon te, betyder det, at teen ikke er behandler med kemikalier. Under produktionen vil der ikke være tilføjet skadelige sprøjtemidler. Der vil heller ikke være rester af pesticider eller andre kemikalier i teen.

Økologisk sweet lemon har den reneste smag af alle de lækre urter uden noget kunstigt tilsat. Ved at vælge økologi sørger du for at større bæredygtig produktion af te. Det betyder, at der ikke ender skadelige midler i grundvandet og at produktionen kan fortsætte i mange år. 

Det er nemt at finde sweet lemon hos de fleste forskellige teforhandlere. Her kan du normalt både finde økologisk og ikke økologisk. Tag en pose sweet lemon te med hjem og bliv forført af dens forfriskende søde smag. Den er det perfekte alternativ til sodavand og andre søde drikke.

Indholdsfortegnelse

Te eller the

Det kan virke næsten umuligt at finde ud af, om den velkendte drik staves te eller the. Der er stor forskel på, hvordan forskellige lande

Læs mere »

Tesorter

Te bliver nydt i mange kulturer hele verden over. Alle kulturer har sin eget form for måde at drikke te på. Der findes et hav

Læs mere »

Koffein i te

Koffein er et stof der findes naturligt i over 60 forskellige planter. Mange forbinder det især med kaffeplanten. Men der er også koffein i teplanten

Læs mere »