Te er i mange hundrede år blevet nydt hele verden over. Pukka the har samlet det bedste ved te, for at gøre det nemt at nyde den. Pukka te kommer i flotte pakker med tebreve i alle typer mellem himmel og jord. Det er blevet lagt tid og kærlighed i indpakningen. Den udstråler den type te, du vælger og kan blive en farverig del af dit køkken. 

Pukka the er baseret på økologiske urter, blomster og bær, som giver lækre smagsnuancer. Men Pukka er meget mere end bare en god kop te. Det er nemlig en helhedsoplevelse, med smuk indpakning, duft og en nem brugeroplevelse. Pukka vil gerne gøre den gode teoplevelse tilgængelig for alle. Derfor er Pukka te billig, så alle har mulighed for at købe en pakke. 

Pukka the er billigt, nemt at bruge og bidrager til en grønnere fremtid. Det er derfor helhedsoplevelsen for alle, som gerne vil gøre noget lækkert og sundt for dem selv og planten.

Hvad er Pukka? 

Pukka har et mål om at gøre det nemmere at få en sund og glad livsstil. Pukka gør stor brug af økologiske planter, for at bidrage til en grønnere natur. Der bliver brugt mange urter i Pukka the, som bringer ro og skønhed til hverdagen. De tror på, at med urtete, kan man hjælpe med at forbinde menneske og natur. For Pukka er te ikke bare en varm drik, men også en måde at finde samspil med naturen. 

Deres kultur tager udgangspunkt i væriderne om ”sanhed, respekt, renhed og flid”. Det er det, som hele firmaet er bygget på. De målsætninger kan du både mærke i måden Pukka arbejder på og smage i din kop Pukka the. 

Der er sørget for ordentlige vilkår for både landmænd, leverandører og arbejdere hos Pukka. Derfor kan du drikke din te med god samvittighed. På den måde stræber Pukka efter at skabe en bæredygtig fremtid, som alle kan være en del af.

Te til enhver smag

Der findes mange forskellige typer Pukka the, så der er noget for enhver smag. På deres hjemmeside er det muligt at se alle typer te og sortere dem ud fra forskellige egenskaber. Du kan søge efter hvilket tidspunkt på døgnet, det skal drikkes. Eller hvilke fokus-urter, der er brugt i teen. Du kan også vælge at have fokus på fordøjelse, energi, ro, søvn, stemning, kvinde eller meget andet.

Der findes en Pukka te for ethvert tidspunkt og behov.

  • Pukka grøn te er en af de mest populære udgaver. Der findes Pukka grøn te med matcha, som kan give et frisk japansk pust til din te. Citrongræs og ingefær til en mere skarp te, der kan hjælpe på ondt i halsen. Du kan også vælge Green Collection, for at få et udvalg af mange forskellige Pukka grønne teer. 
  • Teer med krydderi. Der findes et stort udvalg af Pukka the med ingefær, kanel, gurkemeje og pebermynte. De har alle forskellige egenskaber, som kan virke helsende.
  • Sort te, hvis du gerne vil have en klassisk Pukka te oplevelse. Vælg english breakfast eller earl grey, for en simpel kop te med et skud af koffein.

Rens krop og sind med Pukka detox te

Uren hud, oppustethed og mangel på glød kan ramme alle. Pukka cleanse te bruger rene og simple ingredienser, for at hjælpe med at rense krop, hud og sind. Den er lavet til at rense og nære huden, for at bringe glød tilbage. Her er der grønne urter med, for at skabe en sund oplevelse, der kan give en mere balanceret hverdag. 

Vægttab er et mål for mange. Pukka detox te hjælper med at rense ud i din krop og kan stimulere vægttab. Mange vælger at bruge Pukka te udrensning når der er behov for at få ny energi. De positive effekter ved grøn te bliver forstærket i Pukka cleanse te. Det er en naturlig måde at få renere hud og fjerne skadelige stoffer fra kroppen.

Hvorfor vælge Pukka?

Der er mange grunde til, at Pukka er et godt mærke at vælge til din te. Når der er så mange forskellige typer te, hvorfor så i virkeligheden vælge Pukka?

Et grønt valg. Pukka vægter bæredygtighed og økologi utroligt højt. Der er taget højde for gode arbejdsvilkår og beskyttelse af de lokale naturmiljøer. Økologi beskytter mod brug af skadelige sprøjtemidler og sikrer et rent produkt. 

Kæmpe udvalg. Næsten enhver type te, man kunne ønske sig, kan findes hos Pukka. Der er alt fra klassisk sort te, til eksperimentel te med forskellige frugter og urter.

Billige priser. Det er en værdi at gøre Pukka te billig, så alle har råd til det. Der er også ofte Pukka te tilbud, som kan gøre det endnu billigere at drikke god te. Bestiller man online, er det desuden muligt at få Pukka te gratis levering lige til døren.

Nyd december med Pukka

Julekalendere er for mange en essentiel del af december måned og en hyggelig tradition. Som barn er ens julekalender ofte fyldt med billig chokolade. Men mange begynder at vælge anderledes julekalendere. En Pukka te julekalender indeholder 24 forskellige slags te. Det er den perfekte måde at have et sundere alternativ til en julekalender, der er lige så lækkert.

Pukka te julekalender er god til dig, som gerne vil prøve meget forskelligt te. Ved du ikke hvor du skal starte, er en ny te hver dag i december perfekt til at komme i gang. 

Indholdsfortegnelse