Kusmi tea er et mærke, som i mange år har lavet lækker te af den højeste kvalitet. De er hurtigt blevet kendt på deres smukke og farverige design på deres tedåser. Derfor kan man med Kusmi te både have flotte dåser og lækker te i køkkenet. 

Teen til Kusmi tea kommer fra hele verden, men bliver lavet i Frankrig. Det er for at skabe ekstravagance og elegance i smagen og produktionen. Kusmi tror nemlig på at blande diverse og smukke ting, for at skabe det bedste produkt. På den måde bliver alle sanser stimuleret samtidigt.

Kusmi tea udbyder et kæmpe udvalg af forskellige teer. Alt du kunne ønske dig i te, fra klassisk sort, til spændende grøn matcha og fyldig rooibos. Kusmi opdeler deres te både i typer og i kollektioner. Hver kategori er fyldt med specielle og aromatiske teer lavet med bær, urter, krydderier og frugter af højeste kvalitet.

Historien bag Kusmi tea

1867: Pavel Kousmichoff er stifteren af Kusmi tea. I 1867 startede han sit første tehus i St. Petersborg. Her blev han lært om kunsten af blande forskellige typer te sammen. 

1917: Pavels familie flygtede fra den russiske revolution og bosatte sig i Paris. Det blev basen for Kusmi te hovedkvarteret i Frankrig.

2004: Firmaet blev omdøbt til at hedde Kusmi Tea. Det er en forkortelse af efternavnet Kousmichoff. Kusmi er for mange både nemmere at sige og nemmere at genkende. Men samtidigt beholder navnet respekten for rødderne og oprindelsen af Kusmi te.

I dag: Der er stadig meget russisk te i basen af mange slags Kusmi te. De har nemlig taget alt erfaringen med sig i at sammensætte og brygge teer. De historiske rødder fra både Rusland og Frankrig er med i Kusmi grøn te og mange af de andre varianter.

Hvor kan man købe Kusmi te? 

Kusmi tea er i løbet af de sidste 10-20 år begyndt at blive meget populært. Derfor bliver stederne, hvor det er muligt at lave Kusmi te køb, også mange flere. 

Køb Kusmi te på deres egen hjemmeside, hvis du vil have det fulde overblik over typerne af te. Der er forskellige måder, teen er opdelt på, på hjemmesiden. Den første er type af te. Her kan du finde Kusmi grøn te, sort te, hvid te, organic blends, yerba mate, matcha, urtete og rooibos. 

Det er også muligt at sortere Kusmi tea ud fra format. Tebreve er praktiske til dig, der gerne vil have en nem måde at lave te på. Det er også muligt at få den fulde smag ved Kusmi te løs vægt. Her kan du selv vælge præcis hvor meget te du ønsker. 

Der findes også mange forhandlere, som sælger Kusmi te. Det er især muligt at finde online, men også i nogle fysiske butikker. Både på Kusmis egen hjemmeside og hos forhandlere, kan du finde Kusmi te tilbud. Det vil give dig en god pris for teen.

Fordele ved at vælge Kusmi te

  • Både Kusmi te løs vægt og tebreve er skabt af te med højeste kvalitet. Erfaring er blevet lavet af te eksperter gennem over hundrede år, for at skabe de bedste teer. Der kan du være sikker på at få en perfekt sammensat te, når du køber Kusmi te.
  • Næsten alle ingredienser i Kusmi sort te og urtete er økologiske. Samtidigt prøver Kusmi tea på at blive mere økologiske hele tiden. Du kan finde alle de økologiske teer i en separat kategori på hjemmesiden. Målet er at blive helt økologiske, for at passe på miljøet og planten samtidigt. 
  • Kusmi te har et samarbejde med WWF (The World Wildlife Fund). De står for at hjælpe med at gøre Kusmi produkter økologiske og miljøvenlige. I løbet af de sidste to år er der blevet taget store skridt, for at gøre firmaet mere bæredygtigt.

Et hav af forskellige varianter

Kusmi te producerer te af alle slags, du kunne drømme om. Derfor er det også nemt at finde en slags til enhver smag. Ofte er det også muligt at finde Kusmi te tilbud og købe store mængder til en billig pris. 

Blandt de mest populære og spændende teer er Kusmi te chokolade og Kusmi te karamel. De er fyldt med sødme og blander smagen af te og dessert, for det bedste af begge verdener.

Udover de klassiske typer sort te, som du er vant til, er der også mulighed for at gå på eventyr. Prøv frugtteer, for en frisk og livlig smag, der minder om sommer. Kusmi grøn te matcha er en spændende måde at få en smag på den japanske kultur og en masse antioxidanter.

Indholdsfortegnelse