Lakrids er noget man enten hader eller elsker. Madvarer med lakrids kan skabe stor debat i familier, der har vidt forskellige holdninger. Men nyder du den dejlige smag af lakrids, vil du bestemt også elske lakrids te. 

Der findes mange forskellige typer lakrids te. Ofte vil de være en urtete, så der ikke er teblade i. Her kan der i stedet være flere forskellige urter som stjerneanis, fennikel, orangeskal, kanel eller chili i. Du kan også finde mange kombinationer, som eksempelvis lakrids pebermynte te. 

Lakrids te er sundt og kan bidrage til en balanceret kost. Både med og uden teblade, er der mange sunde vitaminer og mineraler i lakrids te. Urterne i teen, gør også lakrids te sundt og nærende. 

For det meste kommer lakridssmagen fra lakridsrod. Men nogle gange er der også tilsat salmiak, for at få mere kant til smagen. Her er der også ofte forskel på om det smager som sød eller salt lakrids. Du kan gå på opdagelse i de forskellige typer, for at finde præcis den smag af lakrids te, du foretrækker.

Forskellige typer lakrids te

Lakrids mint te: Lakrids mint te blander sødmen fra både pebermynte og lakridsrod til en elegant balance. Smagen er fyldt med sødme og fylde. Den varme smag fra lakrids og den kølige smag fra mint, gør lakrids pebermynte te til en perfekt kombination.

Pukka te lakrids: Elsker du smagen af lakrids, er Pukka lakrids te perfekt til dig. Deres three licorice smag, blander tre forskellige former for lakridsrod. Det giver en utroligt gennemtrængende og fyldig smag af ren lakrids te. 

Pickwick lakrids te: Med Pickwick lakrids te, kan du få den klassiske smag af lakridsrod. Denne lakrids te er god til dem, som gerne vil have en mild, men stadig tydelig smag af lakrids. Det er også en af de nemmeste typer lakrids te at finde i butikker.

Hjemmelavet lakrids te: Du kan give dig i kast med at lave din perfekte lakrids te i dit eget køkken. Hjemmelavet lakrids te er nemmere at lave end det lyder. Kombiner lakridsrod med dine yndlingsurter og frugter for din helt personlige smag.

Indholdsfortegnelse