Gør julen fuldendt med julete. December måned er tit utroligt kold og mørk. Men dog kommer juletiden, som er hjerternes fest, hvor der bliver tændt lys i gaderne. Den første sne falder og vi bager og hygger med familien. Julete er den perfekte drik til at hygge og varme sig på i den kolde vintermåned. 

Julete kombinerer de dejligste smage og dufte af julen. Heriblandt vil du ofte finde nelliker, kanel, mandariner og mandler. Det er de dejligste dufte af julen, som kan dække hele rummet, når du brygger julete. 

Der findes mange forskellige typer julete, som kan passe ind i enhver jul og husholdning. Der er intet som går mere perfekt til en brunkage eller varmer mens man pynter juletræ. Gå på opdagelse i de forskellige typer julete, og vælg hvilken din familie skal varme sig på i år.

Forskellige typer julete

  • Grøn julete er baseret på grønne teblade og giver en frisk og lækker smag af julen. Heri finder du ofte syltet appelsinskal og dejlige krydderier. Grøn julete er også fyldt med antioxidanter og mineraler.
  • Hvid julete er dejlig mild og parfumeret. Denne julete er specielt god til de voksne, som godt kan lide elegante smage af jul. Hvid julete er en utroligt sund og delikat te, der går godt til vaniljekranse.
  • Rooibos julete er en urtete, som bringer masser af sødme og fylde til bordet. Rooibos julete er god til alle i familien og kan med fordel nydes med en smule honning i. Der er intet koffein i teen og den rødbrune farve og duft bringer tanker på jul til store og små.

Hvilket mærke er din yndlings julete?

Mange mærker laver deres egen specifikke julete. De smager forskelligt, men deler alle den dejlige juleglæde. Hvilken er du mest til? 

Kusmi julete: Kusmi julete er fyldt med lækre krydderier som kanel og nelliker. Det har en krydret smag og duft, som fylder hele køkkenet, når man brygger teen. 

Pukka julete: Pukka julete har en dejlig fyldig smag af jul. Du kan også købe en Pukka julekalender, hvor der er en ny te i hver dag af december. Det er en god måde at prøve mange forskellige typer teer uden at skulle købe en hel pakke af hver.

Chaplon julete: Chaplon julete kommer i en flot dåse. Det er en sort og hvid julete som er fyldt med chai krydderier, samt stykker af både æble og appelsinskal.

Indholdsfortegnelse