Fersken te bringer smagen af sommer og varme dage ind i dit køkken. Fersken er en utroligt sød, frisk og lækker frugt, som egner sig perfekt til te. Derfor er det også muligt at finde mange forskellige typer fersken te. Det er både muligt at finde den med udelukkende fersken, og som sort eller grøn te med fersken.

Frugt te blev opfundet i forbindelse med, at urte te blev utroligt populært. Her begyndte folk at bruge forskellige typer af frugt og bær til at lave te med. Og det er hurtigt blevet et stort hit. Fersken te er en af de mest populære typer frugt te. På grund af dens friske smag og kraftige sødme. 

Alle kan være med til at drikke fersken te. Den egner sig især godt til børn, som først er begyndt at kunne lide te. Her vil den milde smag og dejlige sødme fra fersken te falde i de flestes smag. Teen er også så alsidig, at den nemt kan laves til iste for at nydes på en varm dag. 

Forskellige typer fersken te

  • Fersken te som frugt te. Når man finder fersken i frugt te, er der ikke andet end tørret eller frysetørret frugt og måske noget naturligt aroma i. Fersken te kan blandes med mange andre typer frugt, som papaya, appelsin og hindbær. Det gør teen frisk, dejlig og helt uden koffein på grund af de manglende teblade.
  • Fersken te med teblade. Man kan også finde teen med en base af sort eller grøn te med fersken. Her vil tebladene have en smule koffein, men samtidigt gøre teen dejligt rund og fyldigt. Grøn te med fersken har også mange sunde antioxidanter og mineraler, som de fleste ikke får nok af til hverdag. 
  • Økologisk fersken te. Det er muligt at finde økologisk fersken te i forskellige former. At teen er økologisk betyder, at der ikke er brugt skadelige sprøjtemidler eller kemikalier i produktionen. Med økologisk fersken te er du derfor sikker på, ikke at få rester af kemikalier eller pesticider i din te. Samtidigt er den en god måde at gøre noget godt for miljøet på.

Indholdsfortegnelse