Te er en fast del af manges hverdag. Det er en drik som nydes over hele jorden i forskellige former, og ad god grund. Der findes utroligt mange forskellige former for te. Så der er altid noget for enhver smag. Det er dog vigtigt at huske, når man brygger te, at der er forskel på de forskellige typer. Med et te termometer, kan du være sikker på, at brygge den perfekte kop te. 

Der er stor forskel på, hvor høje temperaturer, forskellige typer te, kan holde til. Denne temperatur er vigtigt for at smagsstofferne udvikler sig ordentligt. Et te termometer sørger for, at vandet altid er den perfekte temperatur til din te. 

Bliver vandet for varmt, kan teen ende med at bliver bitter og smage dårligt. Samtidigt kan flere af de sunde stoffer, antioxidanter og mineraler i teen blive ødelagt. Et termometer til te, hjælper med at få det meste ud af din te. Så behøver du ikke selv gætte dig frem til den rigtige temperatur. Med et te termometer får du den perfekte kop hver gang.

Fordele ved et termometer til te

  1. Sort te, rooibos og urteteer kan holde til 100 grader. Men grøn og hvid te af forskellige typer, skal kun have 70-80 grader. Der står også ofte på pakken med te, hvor høj den optimale temperatur er. Et te termometer gør, at du nemt kan tjekke, hvor varmt vandet er, før du hælder det over dine teblade. 
  2. Et te termometer er en af de billigste måder, at kontrollere temperatur på. Der findes elkedler, som kan indstilles til specifikke temperaturer. Men de ender ofte med at blive dyre og kan være et stort køb at lave for te. Et termometer til te gør det nemt og billigt.
  3. Den bedste måde at få det perfekte vand til din te, er ved at lade vandet koge først. Når vandet kommer i kog, forsvinder ilten fra vandet. Herefter kan du lade det køle ned, til dit te termometer viser den korrekte temperatur. Sådan undgår du, at tebladene reagerer med ilten i vandet og påvirker smagen af din te.

Indholdsfortegnelse