Hvid tempel te kombinerer det bedste fra flere verdener. Teen består af en blanding af hvid te, grøn te, kandiseret frugt og blomster. Det er en yderst velsmagende og sød te, som falder i de flestes smag. Derudover, er der mange sunde fordele og egenskaber, som man kan nyde godt af, med hvid tempel te. 

Der kan være mange forskellige former for frugt og aroma i hvid tempel te. Blandt de mest populære er ananas, mange, appelsinskal, papaya, jordbær, abrikos og kirsebær. Derudover er der ofte forskellige blomster som passionsblomst urt, orangeblomst, solsikkeblomst, kornblomst og morgenfrue. 

Hvid tempel te er meget alsidigt og kan endda laves til iste nemt. Teen bliver ikke bitter, og det er derfor simpelt at blande den med isterninger og eventuelt sukker. På den måde bliver hvid tempel te den perfekte sommerdrik. Selv de mindste børn vil elske den dejlige og læskende smag!

Egenskaber ved hvid tempel te

  • Hvid tempel te består af både grøn og hvid te. Disse teer bliver set som de typer te der indeholder flest antioxidanter. Antioxidanter hjælper dit immunsystem og holder kroppen sund. De beskytter raske celler i kroppen og hjælper med at bekæmpe skadelige angreb.
  • Der er mange vitaminer i hvid tempel te. Blandt andet er der et højt indhold af både C- og E-vitamin i teen. Det er både fra teen og frugterne, at disse kommer fra. Vitaminerne hjælper med at styrke kroppen og kan endda bidrage til renere hud. 
  • Hvid tempel te indeholder en naturlig sødme fra de kandiserede frugter. Men der er et meget lavt indhold af sukker i teen. Derfor er hvid tempel te det perfekte alternativ til sodavand, kakao og lignende søde drikke. Ved at drikke denne te, kan du få stillet din søde tand og samtidigt passe på sukkerindtaget. Det kan bidrage til vægttab og sundere livsstil.

Indholdsfortegnelse

Te eller the

Det kan virke næsten umuligt at finde ud af, om den velkendte drik staves te eller the. Der er stor forskel på, hvordan forskellige lande

Læs mere »

Tesorter

Te bliver nydt i mange kulturer hele verden over. Alle kulturer har sin eget form for måde at drikke te på. Der findes et hav

Læs mere »

Koffein i te

Koffein er et stof der findes naturligt i over 60 forskellige planter. Mange forbinder det især med kaffeplanten. Men der er også koffein i teplanten

Læs mere »